Pojoči grad in Izgubljeni ton

Gregor
10 Marec 2011

Prav tako vas vabimo, da nas obiščete na stojnici zvodov Federacija Ljubljanain Forum Ljubljana na razstavnem delu Glasbenih umetnosti v Drugem preddverju Cankarjevega doma

Po prvi ponovitvi Izgubljenjega tona ob 10h30 vas vabimo, da se (prav tako na odru Linhartove dvorane) udeležite kratkega predavanja Petra Kusa, v katerem bo predstavil svoje projekte (predstave, razstave, koncerte in delavnice), v katerih povezuje glasbo, lutkovno gledališče in likovno umetnost. Pokazal bo, kako lahko izkušnjo doživljanja tovrstnih umetniških dogodkov koristno uporabimo pri pouku.

Ponovitvi bosta v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma in sicer v torek, 15. 3. 2011 ob 9h in ob 12h30. Nekaj prizorov iz predstave si lahko ogledate na naslovu: http://www.youtube.com/watch?v=tUBrF1XNPIM.

V torek, 15. 3. 2011 pa bo v Cankarjevem domu potekala prireditev Kulturni Bazar, namenjena predstavitvi kulturne vzgoje za otroke. Na sporedu letošnje prireditve sta tudi dve ponovitvi lutkovno-glasbene predstave Izgubljeni ton, ki temelji na uporabi izvirnih glasbenih instrumentov kot scenskih elementov ali lutk.

slo / eng