Ptičja demenca na Festivalu Lent

Administrator
25 Junij 2014

bo v četrtek, 26. 6. 2014 ob 20.00 v Lutkovnem gledališču Maribor v okviru 23. Odprte plesne scene. Več o Ptičji demenci na spletni strani.

Federacija in JSKD Maribor postavljamo model mreženja za mlade in v sklopu tega modela bo prva predstava na Odprti plesni sceni v okviru Festivala Lent, Ptičja demenca Jana Rozmana. Gre za inovativnega mladega avtorja z obetavno predstavo, ki meji na teater absurda.

Predstavo v Mariboru so omogočili: Federacija, Javni Sklad RS za kulturne dejavnosti - Območna izpostava Maribor, Narodni dom Maribor, Lutkovno gledališče Maribor, festival Lent.
Producentka projekta: Ksenija Kaučič
Producentka dogodka: Minka Veselič Kološa, JSKD OI Maribor

Federacija in JSKD Maribor postavljamo model mreženja za mlade in v sklopu tega modela vabimo na prvo predstavo na Odprto Plesno Sceno v okviru Festivala Lent, Ptičja demenca Jana Rozmana. Gre za inovativnega mladega avtorja z obetavno predstavo, ki meji na teater absurda. http://federacija.net/projekt/pticjademenca

---

Predstavo v Mariboru so omogočili: Javni Sklad RS za kulturne dejavnosti - Območna izpostava Maribor, Narodni dom Maribor, Lutkovno gledališče Maribor, festival Lent.
Producentka: Minka Veselič Kološa, JSKD OI Maribor

slo / eng