39 / 34 - Prihodnost / Celje

Gregor
17 April 2011

39 vaj za umiranje, 34. vaja: prihodnost
plesna predstavitev

V ponedeljek 18.4. ob 18.00 v zasebni hiši na Travniški 2 v Celju nadaljujemo z odštevanjem še zadnjih vaj za umiranje. Zadnjih devet se odvija vedno z aktivnim sodelovanjem. Na hipodromu z zavestnim aktivnim sodelovanjem Ryuza Fukuhare, v Gradcu s sodelovanjem dveh umetnic Zweite Liga fuer kunst und kultur, na teniškem igrišču z Boštjanom Jakončičem.

V Celju bo celotno občinstvo povabljeno, da si preko spoznavanja s Plazmo izostri občutenje svojega bitja, da se potem lahko natančneje izvede 34. vajo za umiranje. Gre za meditacijo za prihodnost (umetnika Gregorja Kamnikarja) po vstajenju, kar je 39. vaja za umiranje in bo izvedena 25.4.

Plazma se bo na istem naslovu izvedla ob 16.00 in trajala eno uro. Po uri odmora, se lotimo še 34. vaje za umiranje in pokukamo v prihodnost. Prisotnost na 39 ni pogojena s prisotnostjo na Plazmi.

Parkirate lahko tudi na parkirišču nad Areno Petrol od koder je 150m do hiše na Travniški 2.


Koncept, koreografija in izvedba: Gregor Kamnikar. Matematika: Bernhard Riemann. Glasba: Frederic Chopin . Strokovna sodelavka in izvršna producentka: Barbara Novak. Produkcija: Federacija. S finančno podporo Vilka Šeska. V sodelovanju z Ireno.

39. Smrt nastopi, ko se vse izide.

---

Če opis in predstava zbudita vašo pozornost in želite, da bi se predstava zgodila blizu vas, nas kontaktirajte na Gregor Kamnikar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , 040226981,www.federacija.net , Zavod Federacija, Jarška cesta 14, 1000 Ljubljana


slo / eng