39 / 11 Astral

Administrator
01 Januar 2011

V nedeljo 2.1.2011 ob 17.00 se bo prva različica predstave v letu 2011 odvila na astralni ravni (glej priponko), po kateri vas bo vodila astralna vodička Barbara Novak. Tako ni pomembno, kje fizično boste takrat prisotni. Potrebujete se samo naravnati na predlagano frekvenco in že prisostvujete predstavi. Vtise svojega prisostvovanja lahko spodelite v torek 4. januarja 2011 ob 17h, ko se bomo zainteresirani srečali v Centru Premik, Neubergerjeva 9, Ljubljana, in vtise spodelili.

Gregor se bo ob času predstave fizično nahajal v komori za lebdenje v centru popolne sprostitve Timeless, ki je tudi sponzor tega dogodka.

Kot vedno do sedaj gre pri tem projektu za umetniško raziskavo, dogodek, doživetje, ki razkriva minljivost in naše odvračanje od nje v vsakdanu na mnogih ravneh. Tako tudi pri snovanju te predstave, njenem udejanjanju in seveda koncu predstave, projekta in umetniške identitete Gregorja Kamnikarja.

39. Smrt nastopi, ko se vse izide.

Dragi ljubitelji drugih razsežnosti naših zaznav. Ponuja se vam nenavadni dogodek/eksperiment/ doživetje. Vabimo vas, da se 2.januarja 2011 ob 17. uri udeležite astralne različice predstave 39.

Za prisotnost pri predstavi potrebujete čisto namero in 39 minut časa.

 

Pod pojmom astralni svet pojmujemo srčno plast našega avričnega plašča. Področje zaznav se nanaša predvsem na odnose z ljudmi - zato ga imenujemo tudi socialno telo - odnosov do živali, rastlin, mineralnega sveta in prvega vstopanja v naše duhovne razsežnosti, skratka gre za komunikacijo med različnimi inteligencami.

Gregor se bo v tistem času nahajal v komori za lebdenje v Centru Timeless in bo na Chopinove nočnice/nokturne na astralu za vas enajstič odplesal 39.


Na vam ljubi lokaciji se 2. Januarja 2011 ob 17. uri udobno namestite v naslonjač, stol, posteljo, tla ali kjerkoli, kjer se počutite sproščeni in radi meditirate. Naredite deset globokih vdihov in izdihov ter sprostite nepotrebne napetosti na ravni telesa, čustev, misli in pustite duhu, da vas prežame. Lahko ob vsakem vdihu in izdihu pojete samoglasnik A.

Pozornost osredotočite na srce in vizualizirajte močno bleščečebelo svetlobo, ki seva iz središča vašega srca ter se razširja po prostoru. Izrecite namero: »Osredotočam se na mrežo luči, ki ustvarja 39«. Prepustite se svetlobi, ki se bo razširila okrog vas in dopustite, da se pred vami vrstijo zaznave. Lahko so podobe, občutki, miselna sporočila... pustite svoji domišljiji, da vam skozi jezik simbolov pripoveduje zgodbo.

Ko se bo predstava končala, boste to lahko zaznali kot upad pozornost, potopitev v praznino ali enostavno občutek, da samo ste. Počasi pozornost prenesite v srce, naredite več vdihov in izdihov, začutite svoje telo, tla pod seboj in se vrnite v prvo pozornost.

Vabimo vas, da si zaznave zapišete ali jih vsaj obnovite in se nam pridružite 4.1.2011 v Centru Premik ob 17. uri, kjer bomo zaznave podelili med seboj. Če se ne uspete udeležit tega srečanja, vas vabimo, da napišete svoja doživetja na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in odzvali se bomo s svojimi.

Še enkrat vas iz vsega srca vabimo k sodelovanju in se veselimo druženja z vami.

Astralna vodička Barbara

Sponzor: Timeless, center popolne sprostitve
Stanežiče 36b, 1210 Ljubljana / gsm: +386 (0)41 707 706 / f: +386 (0)1 565 44 75 /  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. www.timefloat.com

Če opis in predstava zbudita vašo pozornost in želite, da bi se predstava zgodila blizu vas, nas kontaktirajte na Gregor Kamnikar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , 040226981, www.federacija.net , Zavod Federacija, Jarška cesta 14, 1000 Ljubljana

slo / eng